Homestay Tạ Quyên
Homestay

Homestay Tạ Quyên

4/5.0 - based on 8 reviews
Excellent
Great
Average
Poor
Bad
5/5.0Published 19-04-2021

"It's an authentic homestay in the middle of ..."

It's an authentic homestay in the middle of nature. The family is super nice, thought they don't speak English they comunicate well with Google translate. They have a private bungalow with privet bathrooms, hot herbal baths and the owner will take you to a walking tour around the amazing rice terraces. The food is amazing and family dinners are fun!

5/5.0Published 19-04-2021

"(Translated by Google) The host family is hap..."

(Translated by Google) The host family is happy and attentive. Accommodation is clean. Convenient walk around the mountain, beautiful scenery. (Original) Gia đình chủ nhà vui vẻ, chu đáo. Chỗ nghỉ sạch sẽ. Tiện đường đi bộ vòng quanh núi, cảnh đẹp.

5/5.0Published 18-04-2021

"(Bản dịch của Google) Những người Red Yao tuy..."

(Bản dịch của Google) Những người Red Yao tuyệt vời, họ được chào đón nồng nhiệt, một gia đình nhỏ với 3 thế hệ đang sống cùng nhau trong cùng một ngôi nhà truyền thống. Mr Quyền là hướng dẫn viên địa phương tuyệt vời, người rất hữu ích và nhiệt tình. Vợ anh ấy là một phụ nữ thực sự muốn cải thiện tiếng Anh của mình, cô ấy đang làm việc chăm chỉ và xinh đẹp. Ở nhà dân rất tuyệt, tôi đã ở đó một đêm và có các món ăn địa phương chính thống của người Red Yao. Rất sạch sẽ và quang cảnh đẹp (Bài đánh giá gốc) Amazing Red Yao people, they are vert warm welcome, a little family with 3 generations are living together in the same traditional house. Mr Quyen is great local guide who is very helpful & enthusiastic person. His wife is a lady who are really wanna improves her English, she is working hard & beautiful. Homestay was great, I stayed there for a night & had authentic local cuisine from Red Yao people. Very clean & nice views

4/5.0Published 18-04-2021

"(Bản dịch của Google) Đồng ý (Bài đánh giá g..."

(Bản dịch của Google) Đồng ý (Bài đánh giá gốc) Ok

3/5.0Published 17-10-2020

"Đúng chất homestay nên tiện nghi và dịch vụ s..."

Đúng chất homestay nên tiện nghi và dịch vụ sẽ không có gì nhiều nhưng ở vùng núi cao như vậy là chấp nhận được. Giá cũng không phải là rẻ so với những gì khách nhận được. Chủ nhà cũng niềm nở thân thiện, gia đình có 6 người: 2 vợ chồng , 2 đứa con và bố mẹ vợ. Nhà trẻn đồi cao, xe máy lên thì thuận lợi, ô tô lên hơi khó, nhiều người phải để xe bên dưới.

1/5.0Published 17-10-2020

"..."

Business Transparency

This Ha Giang Review profile has never been claimed. What's this?

Homestay Tạ Quyên

All information and reviews about Homestay Tạ Quyên on Ha Giang Review

Contacts

  • Nậm Hồng, Hoàng Su Phì, Hà Giang, Vietnam
  • 0382 866 054
  • Visit Website

Is this your company?

Claim your company profile to access Ha Giang Review's free business tools and start getting closer to your customers today!

Claim your free business account

Sign In