Nhà Hàng Garden 467
Restaurants

Nhà Hàng Garden 467

4.3/5.0 - based on 8 reviews
Excellent
Great
Average
Poor
Bad
3/5.0Published 19-04-2021

"(Translated by Google) New shop opened, stati..."

(Translated by Google) New shop opened, static printing space. There are some things that are not good, you visit to review more (Original) Quán mới mở,không gian in tĩnh.Có một số thứ chưa ổn,các bạn ghé thăm đánh giá thêm

3/5.0Published 19-04-2021

"..."

5/5.0Published 19-04-2021

"..."

3/5.0Published 19-04-2021

"..."

5/5.0Published 19-04-2021

"Nhà hàng thoáng mát, đồ ăn ngon..."

Nhà hàng thoáng mát, đồ ăn ngon

5/5.0Published 19-04-2021

"(Bản dịch của Google) Chúng tôi đã có một trả..."

(Bản dịch của Google) Chúng tôi đã có một trải nghiệm tuyệt vời khi ăn ở đây. Trước hết, menu không phải bằng tiếng Anh và chúng tôi phải sử dụng google dịch để tìm ra những gì họ có. Chúng tôi cuối cùng đã đi với lẩu. Hãy nhớ rằng có một lựa chọn lẩu hỗn hợp với ếch và chúng tôi đã yêu cầu cụ thể không có ếch. Người Việt Nam làm lẩu theo một cách đặc biệt mà chúng ta đã quen thuộc nên không có đường cong học tập cho chúng ta. Mọi người ở đó rất thân thiện và những khách quen Việt Nam khác đến nhà hàng cũng mời chúng tôi chụp ảnh rượu gạo (điều này phổ biến với món lẩu Việt Nam). Tôi muốn giới thiệu cho người phương Tây nếu bạn có một tâm hồn cởi mở và google dịch trong tay. (Bài đánh giá gốc) We had an awesome experience eating here. First off the menu is not in English and we had to use google translate to figure out what they had. We ended up going with the hot pot. Mind you there is a mixed hot pot option with frog and we asked specifically for no frog. Vietnamese people do hot pot in a particular way which we were familiar with so there was no learning curve for us. Everyone there was friendly and the other Vietnamese patrons to the restaurant also offered us shots of the rice wine (this is common with Vietnamese hot pot). I would recommend for Westerners if you come with an open mind and google translate in hand.

Business Transparency

This Ha Giang Review profile has never been claimed. What's this?

Nhà Hàng Garden 467

All information and reviews about Nhà Hàng Garden 467 on Ha Giang Review

Contacts

  • Ngõ 467 đường, Đ. Nguyễn Văn Linh, tổ 8, Hà Giang, Vietnam
  • 091 672 97 00
  • Visit Website

Is this your company?

Claim your company profile to access Ha Giang Review's free business tools and start getting closer to your customers today!

Claim your free business account

Sign In