P'apiu Resort
Resort

P'apiu Resort

4.6/5.0 - based on 7 reviews
Excellent
Great
Average
Poor
Bad
5/5.0Published 31-03-2021

"(Translated by Google) P'apiu gave me a beaut..."

(Translated by Google) P'apiu gave me a beautiful, quiet space. The experiences at P'apiu are really memorable because the experience and space are specially created. Not only that, the service here is very enthusiastic and attentive, making my 3-day period very enjoyable. (Original) P'apiu đã đem đến cho tôi một không gian đẹp, yên tĩnh. Những trải nghiệm tại P'apiu thực sự đáng nhớ vì không gian, hoạt động trải nghiệm được tạo ra rất đặc biệt. Không những vậy, phục vụ ở đây rất nhiệt tình và chu đáo giúp cho khoảng thời gian 3 ngày của tôi trôi qua rất thú vị.

5/5.0Published 21-02-2021

"(Translated by Google) So beautiful (Origina..."

(Translated by Google) So beautiful (Original) Quá đẹp

5/5.0Published 21-01-2021

"(Translated by Google) Strange, beautiful, ne..."

(Translated by Google) Strange, beautiful, new, many interesting experiences, especially for honeymooners, are great! (Original) Lạ, đẹp, mới mẻ, nhiều trải nghiệm thú vị, nhất là dành cho các cặp đôi tuần trăng mật thì tuyệt với!

5/5.0Published 21-01-2021

"(Translated by Google) Everything is fine but..."

(Translated by Google) Everything is fine but driving from gate to door is a pain, both for the car and for the operator controller. Weak car, drive should not try to drive l (Original) Mọi thứ đều rất tốt nhưng lái xe từ cổng lên đến cửa là một cực hình, dành cả cho xe và cho người điều khiển. Xe yếu, lái mới không nên thử lái xe l

5/5.0Published 21-11-2020

"(Translated by Google) A really great place f..."

(Translated by Google) A really great place for vacation !!! From landscape, space to food and people. Amazing! (Original) Một nơi thật sự tuyệt vời cho kỳ nghỉ dưỡng!!! Từ quang cảnh, không gian cho đến đồ ăn và con người. Amazing!

5/5.0Published 21-08-2020

"..."

Business Transparency

This Ha Giang Review profile has never been claimed. What's this?

P'apiu Resort

All information and reviews about P'apiu Resort on Ha Giang Review

Contacts

  • Km18, Cốc Lùng, Bắc Mê, Hà Giang 20000, Vietnam
  • 0219 3841 999
  • Visit Website

Is this your company?

Claim your company profile to access Ha Giang Review's free business tools and start getting closer to your customers today!

Claim your free business account

Sign In